مشاوره حقوقی رایگان - گرفتن ماشین از خریدار

سلام وقت بخیر ما چندماه پیش یک ماشین خریدیم و اینکه فرد بهمون وکالت تعویض پلاک هم داده بودن و اینکه 70 درصد پولشون دادیم و به دلایلی نتونستیم تا الان باقیشو بدیم و اینکه مدت وکلاتمون هم تموم شد حالا که میخوایم ماشینو بگیریم فرد ادعا دو برابر پول رو میکنه میخواستم بدونم میتونیم ازش شکایت کنیم و چه مقدار طول میکشه ؟چون واقعا الان بهش نیاز دارم و فرصت ندارم ممنون میشم پاسخ بدین

پاسخ ها :

بهاره   رستم زاده

سرکار خانم بهاره رستم زاده:

سلام بستگی به قراردادتون داره. آیا تاخیر در پرداخت مشمول نوسان قیمت می‌شود یل خیر .