مشاوره حقوقی رایگان - دوربین مداربسته

با سلام خسته نباشید
بنده در یک ساختمان 4 طبقه تک واحدی زندگی میکنم پارکینگ که در سند 30 متر به اسم من است و فقط من میتونم از پارکینگ استفاده کنم در پارکینگ یک خودرو و یک موتور دارم که همیشه اونجاست برای امنیت دوربین مداربسته نصب کردیم بعد از 4 سال یک همسایمون میاد این دوربین مداربسته رو رو به دیوار می‌کنه من میتونم شکایت کنم تمامیه طبقات راضی هستن فقط طبقه اول نمیدونم چرا اینجوری می‌کنه میتونم شکایت کنم ممنون میشم راهنمایی کنین

پاسخ ها :

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

نصب هرگونه تجهیزات و وسایل و... در مشاعات می بایست با موافقت تمام مالکین یا هیئت مدیره ساختمان باشد .