مشاوره حقوقی رایگان - قولنامه ماشین

باسلام بنده دوسال قبل با پدر خانومم رفتم ماشینی خریداری کردم که بابتش از حساب خودم کارت کشیدم تو مغازه و از روی اعتمادی که بهش داشتم کارت شناسایی دادمو رفتم اما بعد متوجه شدم که قولنامرو به نام خودشون نوشتن و الان ادعای مالکیت دارن راهی هست که حق من پایمال نشه؟

پاسخ ها :

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

اگر قولنامه بنام ایشان می باشد و شما در مبایعه نامه سمتی ندارید جز متعاملین نمی باشید . می توانید دادخواست مطالبه وجه پرداختی را به دادگاه تقدیم نمایید .