مشاوره حقوقی رایگان - رابطه دوستی با پسر

سلام خسته نباشید..ببخشید من دخترم 19 سالمه و یک دوست قدیمی دارم که باهاش خیلی صمیمی هستم و 12 ساله با هم دوستیم،دوستم 17 سالشه و خانوادش سخت گیرن.. دوستم چند روز پیش اومد خونمون و بهم گفت با یک پسری دوست شده و اینا و خانوادش اصلا خبر ندارن ،من خیلی شوکه شدم بعد یواشکی ظهر رفت بیرون گفت قرار داره باهاش و نیم ساعته برمیگرده و برگشت ..من فکر میکردم یک دوستی ساده با پسره داره تا اینکه دوستم به من از توی کیفش یک کاندوم نشون داد و واقعا نگران تر شدم..هنوز نمیدونم که رابطه جنسی داشته یا نه ولی فکر کنم نداشته هنوز ولی میخوام زودتر عجله کنم تا کاری نکنه.. جدی نمیدونم چی کار کنم...می خوام به دوستم کمک کنم و جلوش رو بگیرم و بهش بفهمونم جدی کارش اشتباهه و ممکنه پشیمون شه و در آینده براش مشکل ساز شه، ولی اصلا گوش نمیده...خواهش میکنم راهنمایی کنین چی کار کنم؟من هر چی میگم خطرناکه یا پیکر قانونی داره اصلا قبول نمیکنه..فقط می توام جلوش رو بگیرم تا دیگه با پسره ارتباط نداشته باشه خواهشا زودتر راهنمایی کنین..

پاسخ ها :

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

با اورژانس اجتماعی 123 جهت اخذ مشاوره تماس حاصل فرمایید . یا این که به پدر ومادر ایشان اطلاع دهید .