مشاوره حقوقی رایگان - در خصوص کشف مواد

با سلام میخواستم بدونم من که مامور انتظامی هستم حسب گزارش فردی مبنی بر حمل و نگهداری مواد در داخل خودرویی با اکیپ گشت اقدام و با نیل و اراده صاحب خودرو ؛ داخل خودرو بازرسی و مقدار 71 گرم مواد مخدر از نوع شیشه کشف شده و پرونده تشکیل و به دادسرا ارسال شد حال طی فرایند پرونده حالا نمیدانم به چه دلیل مقام قضایی متمرکز شده رو مامورین کاشف و پرونده را هدایت کرده به بازرسی استان و دستوراتی مبنی بر چگونگی کشف ؛ مشخصات فرد گزارش دهنده مواد مخدر ؛ در آوردن پرینت تماس ؛ و چند موضوعات که فعلا اطلاع ندارم لطفا" راهنمایی بفرمایید چگونه اینجانب خودمون رو از موضوع همچون تبانی رفع کنیم

پاسخ ها :

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

تشخیص قاضی رسیدگی کننده با توجه به دلایل وادله و محتویات پرونده ملاک عمل است . اقدام قاضی در خصوص کشف حقیقت مطابق با قانون است .