مشاوره حقوقی رایگان - افتتاح حساب بانکی بدون رضایت شخص

سلام
بنده با کارفرما به مشکل برخوردم - کارفرما کار را به پیمانکار واگذار نموده- اصرار دارد که حساب بانکی جدید برایم بازکنند و گفته که کپی شناسنامه و کارت ملی را به سازمان بدهم - این کار ایشان برای فرار از خسارتی هست که به موجب قرارداد قبلی و جدید که یکماهه و شفاهی است به بنده باید پرداخت کنند.
آیا میتوانند توسط شخص یا سازمان بدون رضایت و حضور بنده برایم حساب بازکنند
اگر حقوق را واریز کردند و پول رو برداشت نکنم بنده میتوانم آن حساب را ببندم
در آخر اگر شکایتی داشته باشم از بانک باید شکایت کنم یا از کارفرما یا پیمانکار

پاسخ ها :

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

بانک ها در مورد افتتاح حساب با اخذ مدارک قانونی و حضور شخص یا وکیل قانونی ایشان اقدام می نمایند . در غیر این صورت خلاف قانون است .