مشاوره حقوقی رایگان - استرداد اموال ( خیانت در امانت)

باسلام همسر بنده بدون عذر شرعی منزل مشترک مان را ترک کرده است و تمام وسایل مشترک ما را با خود برده است حتی وسایلی که من بابت کمک هزینه خریداری کردم که سیاهه آن هم موجود می باشدو من از همسرم و پدر ایشان که بدون دستور قضایی و حضور من وسایل را برده اند شکایت کرده‌ام دوربین های مداربسته و گزارش کلانتری هم دال بر این قضیه می باشد. آیا شکایت من از آنها به نتیجه می رسد؟ و من می توانم اموالم را پس بگیرم؟

پاسخ ها :

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

تشخیص قاضی رسیدگی کننده بر اساس مدارک و ادله شما ملاک عمل است .