مشاوره حقوقی رایگان - تعین میزان دیه سال1402

سلام، عین گزارش پزشک قانونی به شکل زیر هست خواستم میزان دیه ام رو مشخص کنید،ممنونم.
1-تورم و کبودی در ناحیه بینی2-شکستگی استخوان بینی همراه با جابجایی-3درد و تالم در ناحیه مهره های کمری چهارم و پنجم و ساکروم که حادثه دچار تشدید آن شده4-کبودی بازوی راست،زانوی چپ،کتف سمت چپ و ران چپ5-کبودی و تورم خراشیدگی کتف چپ،آرنج و ساعد دست چپ و سمت چپ دهان.

پاسخ ها :

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

قاضی رسیدگی کننده مطابق نظریه پزشکی قانونی میزان دیه را مشخص می نماید .