مشاوره حقوقی رایگان - خرید ماشین قولنامه ای

سلام ماشین خریدم یه مقدار از پولش چک یک ماهه دادم الان بعد پرداخت چک سند نمی زنه پی گیری کردم صاحب سند فوت کرده وورثه خردسال داره ضمن اینکه خریدار اول چک داده بوده چکش برگشت خورده و ماشین رو فروخته به یکی دیگه بعد از دو نفر رسیده به من ,آیا ورثه می توانند ماشین رو متوقف کنند ومن چکار می توانم بکنم

پاسخ ها :

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

بله می توانند، لیکن شما می بایست علیه ورثه مالک اصلی و ایادی بعدی (فروشندگان ) دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی تقدیم دادگاه نمایید .