مشاوره حقوقی رایگان - تصادف

سلام ماشینی بعداز برخورد به اتومبیل پارک شده بنده و ایجاد خسارت متواری شده بعد از پرسوجو راننده رو پیدا کردم در حال مستی به ماشین برخورد کرد خودم بیمه بدنه دارم ولی برا افت قیمت و مابقی خسارت چه کنم ایا ماشین طرف مقصر و میتونم توقیف کنم هر چند طرف راننده بود و صاحب ماشین شخص دیگری است؟

پاسخ ها :

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

می بایست علیه مالک ماشین شکایت نمایید تشخیص میزان افت ماشین با کارشناس رسمی و تقصیر با قاضی رسیدگی کننده می باشد .