مشاوره حقوقی رایگان - اتهام به سرقت

با سلام من تو کارگاه مبل کار میکردم یک روز که پنجشنبه بود صبح نبودم بعد از ظهر رفتم کارگاه بسته بود پیامک دادم جوابی نیومد بعد از نیم ساعت رفتم منزل شنبه صبح رفتم سر کار گفتن دزد اومده کارگاه الان بعد از یه هفته تعطیلی زنگ زدن میگن من با دوتا دوستام وسایل کارگاه رو دزدیدم
در حالی که خودم از هیچی خبر ندارم دلیلشون هم دوربین همسایست فیلم رو نشونم نمی‌دن و فقط میگن آگاهی که منو ببره اونجا خودشون نشون میدن باید جواب بدی حالا من ترسم اینه بخاطر فیلم دوربین الکی متهم بشم و برام دردسر ساز بشه اگر فیلم دوربین فقط شباهت داشته باشه یا نامفهوم باشه ولی دلیلی برای محکومیت من باشه چکار باید بکنم تا ثابت کنم دزدی کار من نبوده آیا شهادت خانواده و پدر و مادرم می‌تونه کمکم کنه یا نه