مشاوره حقوقی رایگان - اثبات مالکیت با ارایه ی قولنامه

ضمن عرض سلام و سپاس..
مادربزرگ من سالها پیش قطعه زمینی متعلق ب پدر مرا بدون اجازه اش ازونجای ک چندسالی بیمار بود میفروشه.مدتها بعد پدرم از مادربزرگم ادعای حقش و میکنه..بنابر این قضیه.
13 سال پیش مادربزرگم 200 متر زمین از 400 متر ملک قدیمی دارای سند بنام خودش..ب عنوان فروشنده با مهر و انگشت..و امضای پدرم و عمع بزرگم ب عنوان شاهد..با دست نوشته و مهرو امضای شورای محل ک یکی از عموهام هستن. و امضای بنده ب عنوان خریدار در ازای زمین فروخته شده ی پدرم قولنامه کردن ب من دادن.ک خونه بسازم. ازونجای ک مشخص نبود کدوم سمت ملک و من بسازم توضیحات ذکر اضلاع خالی گذاشتن ک خودم با توجه ب نام همسایگان پر کنم..
سپس بنده بخاطر مسایل مالی و روحی از ساختن باز ماندم و با توجه ب مشخصات زمین ک میبایست ساختمان قدیمی مادربزرگم و میکوبیدیم و دوتا 200 متر مناسب جهت ساخت دربیاریم..ضمن اطلاع وراث گذاشتم خدا رحمت کنه بعد از مرگش اقدام ب ساخت یا فروش کنم..
حالا تقریبن یکماه قبلز فوت مادربزرگم ک دچار فراموشی و حواسپرتی شده بود و دکتر هم گفتن مغزش کوچک شده عموی کوچکم ک کنار مادربزرگ زندگی میکرد و دسترسی ب اموال و مدارکش و داشت..ازین فرصت استفاده و با توانیه همسر و یکی از عمه ها ب عنوان معتمد میبرن محضر سند و بنام خودش انتقال میده.
سوال بنده اینه ک ایا میتونم ب چ طریق حقم و مطالبه کنم..و ایا ثمری دارد..

پاسخ ها :

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

با توجه به ابعاد سوال شما، بهتر است مدارک خود را حضوری نزد وکیل دادگستری محل خود ببرید تا مطالعه نموده و مشاوره دقیق دریافت نمایید .