مشاوره حقوقی رایگان - سرنوشت بدهی مالیاتی

با توجه به واردات با کارت بازرگانی حقیقی باید مالیات رو پرداخت کنم ولی توانایی پرداخت رو ندارم حتی در صورت مصادره اموال هم مبلغ مالیات کاملا پرداخت نخواهد شد و عملا مبلغ زیادی از بدهی مالیاتی به جا خواهد ماند طلبکار حقیقی ندارم و فقط بدهی مالیاتی دارم در صورت اعلام ورشکستگی سرنوشت بدهی مالیاتی چگونه خواهد شد ایا راهی برای تقسیط بلند مدت هست ؟

پاسخ ها :

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

درخصوص اعلام ورشکستگی می توانید دادخواست خود را به دادگاه تقدیم نمایید لیکن تاریخ توقف و ورشکستگی شما از سوی دادگاه می بایست قبل از تاریخ قطعی شدن بدهی مالیاتی شما باشد ،
بهتر است از طریق وکیل دادگستری محل خود نسبت به طرح دعوی ورشکستگی در دادگاه اقدام نمایید .
در خصوص تقسیط ملاک موافقت و مقررات اداره دارایی می باشد .