مشاوره حقوقی رایگان - موتور پلاک قدیم

سلام بنده موتورم 27 /1402/1 کفی خوابوند مدارک هم همراهم نداشتم موتور پلاک قدیم هست از اول به نام خودم بوده تولید سال 79 هست الان مدارم فقط کارت موتور دارم و سندش گم کردم تو کارت موتور همچیش هست از پلاک و مشخصات بده و سریال که به نام خودم هست داخلش درج شده الان می خواستم بدونم پلاک ملی میشه و اینگه می تونم درش بیارم یا نه ؟

پاسخ ها :

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

باسند رسمی مالکیت می توانید تحویل بگیرید، لیکن حسب مقررات راهور به موتور های با مدل 10 سال به بالا خدمات ملی داده نمی شود .