مشاوره حقوقی رایگان - مسودی حساب بانکی

سلام من شاکی داشتم که منو19میلیون محکوم کرد و کل حساب‌های بانکی منو بست من بهد از یک سال پول رو با سود یک سال رو ریختم به حسابم الان مبلغ 20تومن محدوده و مابقی پولمو میتونم استفاده کنم ایشون پولو بر نداشته خبری هم ازش ندارم.سوالم اینه من در بانک جدید حساب باز کنم میتونم ازش استفاده کنم یا اونو هم مسدود میکنن.سپاس از شما

پاسخ ها :

یوسف رونقی

جناب آقای یوسف رونقی :

سلام
شما از طریق اجرای احکام اقدام کنید و پول رو بحساب صندوق دادگاه واریز کنید و تمامی حسابهای خود و نامه توقیفی به بانک مرکزی رو کان ام یکن کنید.
با آرزوی موفقیت برای شما