مشاوره حقوقی رایگان - زمان صدور رأی قاضی پس از رضایتِ بی‌قیدوشرطِ شاکی در کلانتری

عرض سلام و احترام؛ پس از رضایتِ دوطرفه در کلانتری، پرونده به دادسرا ارسال شد و تاکنون نزدیک به چهار ماه می‌گذرد که منتظر رأی قاضی است. آیا اصولاً پرونده‌ای که در کلانتری، حلّ‌وفصل گردیده، می‌باید به دادسرا ارسال گردد؟/ باتوجه‌به این‌که شاکیِ خصوصی در همان کلانتری رضایت داده و پرونده، جنبه‌ی عمومی ندارد، رأی قاضی چه خواهد بود؟/ آیا پرونده مختومه خواهد شد؟/ چقدر طول خواهد کشید؟/ آیا جای نگرانی وجود دارد؟/ آخرین مرحله‌ی پرونده، چه خواهد بود؟

پاسخ ها :

یوسف رونقی

جناب آقای یوسف رونقی :

سلام
بله تمام پرونده ها با رای قاضی مختومه میشه
هیچ جای نگرانی نیست
شما با مشکلی روبرو نخواهید شد
با آرزوی موفقیت برای شما