مشاوره حقوقی رایگان - نقض قرار منع تعقیب بدون صدور رای جلب به دادرسی به چه معنی است؟

در پرونده ایی شخصی به جرم مزاحمت از من شکایت کرد، بازپرس من را به عنوان مطلع احضار نمود و نه متهم و بعد از آن برایم قرار منع تعقیب صادر نمود.
شاکی نسبت به این قرار اعتراض کرد و پرونده به دادگاه کیفری 2 رفت. در سامانه ثنا در روند کاری پرونده آمده است که قرار نهایی دادسرا نقض شده و برای دادسرا صادر کننده قرار منع تعقیب، ابلاغیه ایی از طرف دادگاه مذکور فرستاده شده است

در ثنا و پرونده بعد از نقض چیزی به عنوان جلب به دادرسی نیامده و نوشته شده رسیدگی شد نقض شد و کسر از آمار بشود، و هیچ پیامکی هم برای من نیامد! اما با مراجعه حضوری به دادگاه به من اعلام شد که پرونده اینجا مختومه شده و فقط روی پرونده قاضی اشکالی مبنی به اینکه برگه اعلام و ابلاغ قرار به طرفین در پرونده موجود نیست درج شده بود و هیچ چیزی مبنی بر اینکه تحقیقات جدید از دادسرا خواسته باشد و یا دلیل نقض رای، در آن نبود...

میخواستم ببینم بنظر وکلای محترم این موضوع یعنی چه و تا بحال به چنین موردی برخورد داشته اند؟ آیا ممکن است قرار منع تعقیب عوض بشود؟ یا این یک موضوع اداری بین دادگاه و دادسراست؟

پاسخ ها :

یوسف رونقی

جناب آقای یوسف رونقی :

سلام
بله این موارد پیش میاد
در واقع هیچ تصمیمی در خصوص حکممبنی بر نقض و غیره گرفته نشده
فقط اشکال اداری داشته که پس از برطرف شدن تصمیم گرفته می‌شود

سیدرضاتقوی

جناب آقای سیدرضاتقوی :

درصورت اعتراض به قرار منع تعقیب دادگاه میتواند قرار را نقض و جلب به دادرسی صادر نماید