مشاوره حقوقی رایگان - سرقفلی

در سال 91 مالک باتوجه به جواز نوسازی طرح دعوای تخلیه بر علیه بنده مالک سرقفلی مطرح نمود
در همین حین قسمتی از مغازه ام تخریب شد و مغازه ام تعطیل شد
در سال 93 حکم تخلیه در قبال پرداخت مبلغ سرقفلی ام صادر شد که مالک اقدام به اجرای حکم تخلیه ننمود
با توجه به بلاتکلیفی تقاضای ابطال سرقفلی و مطالبه مبلغ حکم تخلیه به علاوه خسارت تاخییر تادیه نمودم که منجر به صدور حکم گردید
1-مبلغ اکنون مطالبه من باتوجه به تورم ملک از مبلغ روز سرقفلی من کمتر است آیا این خسارت قابل مطالبه است ؟ چگونه؟
2-واحد اجرای احکام تاخیر و تادیه رو به صورت سالیانه محاسبه میکند که تفاوت زیادی با ماهیانه میکنه آیا این روند درست است ؟اگر خیر چه راهی برای تغییر وجود دارد ؟

با تشکر از حقوق دانان و وکلای عزیز از مشورتتان

پاسخ ها :

یوسف رونقی

جناب آقای یوسف رونقی :

نظریه کارشناسی در مورد ارزیابی شش ماه بیشتر اعتبار ندارد
از این روزنه احقاق حق کنید