مشاوره حقوقی رایگان - نتیجه عدم حضور واخوانده در دادگاه

با سلام و احترام،
بنده ساکن تهران هستم و در رامسر تصادف کردم و خسارت افت قیمت دیدم. شکایت کردم و با ارسال لایحه کار رو پیش بردم و ابتدا رای به نفع من صادر شد، سپس متشاکی درخواست واخواهی و اعسار داد، حالا دادگاه بعد از دو جلسه واخواهی برگزار شده برای جلسه سوم از من می خواهد که برای "رسیدگی، مواجهه حضوری و تحقیق از واخوانده و دعوت به سازش" حضوری مراجعه کنم. و گفته "حضور الزامی است و نتیجه عدم حضور اقدام قانونی است".
در پرونده نظر کارشناس دادگستری، کارشناس بیمه، کروکی سازشی (گزارش) پلیس وجود دارد و بر این اساس هم حکم غیابی به نفع من صادر شد.
می خواهم بدانم که
1. اگر باز لایحه بفرستم و حضور پیدا نکنم چه حکمی ممکن است صادر شود و چه اتفاقی ممکن است بیافتد؟
2. آیا ممکن است دادگاه کلا حکم اولیه را 180 درجه برگرداند و پرونده را مختومه کند؟
3. آیا من در صورت صدور رای به ضررم میتوانم درخواست تجدید نظر بدهم؟
با تشکر و سپاس فراوان از شما.

پاسخ ها :

یوسف رونقی

جناب آقای یوسف رونقی :

سلام
در تمام پرونده ها بجز مسایل کیفری ( آن هم در موارد خاص) اشخاص می‌توانند لایحه ارسال کنند
احتمال اینکه حکم رو نقص کنند ضعیف هست
بله در هر حال حکم قابل اعتراض و تجدید نظر خواهی هست