مشاوره حقوقی رایگان - شکستن حکم خلع ید بعد 32 سال امکان دارد؟

سلام و خسته نباشی،. پدربزرگم 10 هزار متر زمین مرکبات سال 1332 خریداری کرد و فروشنامه ی سال 1332 رو داریم، سال 1352 برای همین زمین سند اصلاحات ارضی گرفت، سال 1366 پدربزرگم فوت کرد، یه سال بعد عموی ناتنیم که بچه ی مادربزرگم بود ولی پدربزرگم از 1 سالگی اینو بزرگ کرد این عموی ناتنیم رفت شکایت کرد که زمین برای خودشه و با مدارک جعلی سال 1370 حکم خلع ید گرفت، در صورتی که ما سند عادی و سند رسمی و استهشاد محلی تایید شورای محل رو داشتیم، الان 32 گذشته امکانش هست زمینمونو پس بگیریم از عموی ناتنیم؟

پاسخ ها :

یوسف رونقی

جناب آقای یوسف رونقی :

سلام
اگه اسناد ایشون جعلی و صوری بوده بله
باید دادخواست اعاده دادرسی بدید
حتما با وکیل مشاور ه حضور ی داشته باشید