مشاوره حقوقی رایگان - خریدار بعد 9سال اومده برای سند بنام زدن

سال89 ماشین فروختم به مبلغ13450000 که 1220000چک روز داد پاس کردم1250000یه چک یک ماهه داد. قبل از سررسید چک اومد پیشم گفت میخوام برم ماموریت نیستم تا یک ماهه دیگه یک میلیون جور کردم بگیر وقتی اومدم 250میدم سند بزن بنام منم قبول کردم چک 1250بهش برگردوندم. یک ماه گذشت و خبری ازش نشد چندبار بهش تماس گرفتم هر دفعه یه بهونه میوورد. کل مدارک ماشین هم بنام منه. حالا بیست روز پیش زنگ زده با یه لحن بد میگه چرا نمیای سند بنام بزنی. منم گفتم بعد 9سال اومدی حالا هم اینجوری. برو دادگاه شکایت کن مانده حساب من هم بروز حساب کن بهم بده تا بیام سند بنامت بزنم. رفته شکایایت کرده. تو دادگاه هم همین صحبتا شد و قبول کرد که کوتاهی از طرف خودش بوده. قاضی گفت مبلغی ازش بگیر و سند بزن بنامش منم گفتم لطف کنید طبق قوانین خودتون حساب کنید و اعلام کنید چقدره. من مشکلی ندارم حتی اگه قانون بگه میشه 251000. قاضی گفت یعنی مشکلی نداری برای سند بنام زدن منم گفتم نه چه مشکلی. چون بعد9سال اینجوری رفتار کرده منم میگم طبق قانون. اخرکار گفت بیاید زیر اظهاراتتون رو امضا کنید و برید.حالا ابلاغیه برام اومده که دفاع موثری در قبال دعوی خواهان بعمل نیامده و حکم به صحت بیع و اثبات مالکیت خواهان و الزام خوانده به حضور در دفاتر اسناد رسمی و تنظیم سند به نفع خواهان و پرداخت هزینه دادرسی درحق خواهان رای صادر کرده. حتی اسمی هم از اصل مبلغ باقیمانده معامله به میان نیومده. لطفا راهنماییم کنید چکار کنم

پاسخ ها :

یک وکیل

باید وکیل بگیرید