مشاوره حقوقی رایگان - صدور سند سبز موتور سیکلت پلاک شهرستان برای ساکنین تهران

سلام،وقت بخیر
ساکن تهران هستم و یک دستگاه موتور سیکلت صفر کیلومتر نامی از شهر اراک خریداری کردم. سند کمپانی نیز به نام بنده صادر شده ولی وقتی برای سند سبز اقدام کردم راهور و مراکز تعویض پلاک اعلام کردند نمی توانند سند صادر کنند چون پلاک برای شهرستان است. در پیگیری های متععد از نیروی انتظامی و راهور و تعویض پلاک تنها راهنمایی که میکنند این است که : برو اجاره نامه سوری ببر همون شهرستان سند بزن ! تو قانون چنین موردی پیش بینی نشده...!
اولا که به کار غیر قانونی راهنمایی میکنند.
دوم اینکه در شهرستان غریب از کجا مبایعنامه سوی بیارم !؟
سوم اینکه حتی اگر مبایعنامه سوری پیدا کنم، مدارک موتور به آن آدرس ارسال میشود

پاسخ ها :

یوسف رونقی

جناب آقای یوسف رونقی :

سلام
اخیرا گزینه احراز سکونت نیز به سامانه فک پلاک اضافه شده از این طریق اقدام کنید