مشاوره حقوقی رایگان - الزام به سند

با سلام.من در سال 1400 یک ماشین و به همکارم در حضور چند تا از دوستانم واگذار کردم با این شرایط
تعداد 50 عدد سکه از ایشون گرفتم و چون حساب خودم به خاطر بدهی به تامین اجتماعی مسدود بود مبلغ 50 میلیون ایشون به حساب خواهرم واریز کردند و پول فروش سکه ها هم به حساب خواهرم واریز شد و قرار شد هر وقت ایشون خواست ماشین و بفروشه من به نام خریدار سند بزنم.انا متاسفانه به خاطر بدهی مالیاتی ماشین ممنوع الانتقال شده.ایا دادگاه بدون وجود قولنامه و با شهادت همکارم و واریزی که ایشون به حساب خواهرم داشته حکم الزام به سند صادر میکنند؟

پاسخ ها :

یوسف رونقی

جناب آقای یوسف رونقی :

سلام
همکار شما باید یه قولنامه بتاریخ قبل با شما تنظیم کنه و سپس دادخواست اثبات وقوع بیع علیه شما و اداره دارایی مطرح کنه و با دلایل ادعا رو ثابت کنه و حکم بگیرد و از توقیف در بیاره