مشاوره حقوقی رایگان - خلع ید از زمین

زمین بنده در سال 1360 توسط جهاد سازندگی تصرف و در آن اقدام به احداث حمام عمومی می نمایند و حمام فوق از بدو احداث تاکنون بلا استفاده می ماند به همین خاطر بنده چون در آن موقع زمین فوق را به صورت غیر قانونی از پدرم گرفته بودند به جهت رفع تصرف علیه جهاد کشاورزی اقدام به شکایت می نمایم و دادگاه پس از معاینات محل و اخذ استعلامات بعمل آمده اعلام می دارد که چون در آن زمان زمین مورد تصرف منابع ملی بوده و اکنون مستثنیات اعلام شده پس بنده فقط مستحق قیمت منطقه ای ملک می باشم حال سوالات بنده این است که:
1- آیا نظر و رأی دادگاه در این خصوص صحیح می باشد ؟
2- با توجه به اینکه نقشه های منابع طبیعی اراضی آن منطقه مربوط به سال 1363 است و در سال 1373 نیز آگهی شده است در حالی که احداث حمام در سال 1360 صورت گرفته آیا باز نظریه دادگاه صحیح است ؟
3- مبنای ملی شدن اراضی فوق چه تاریخی محسوب می گردد ؟ تاریخ تهیه نقشه یا تاریخ نشر و اعلام آگهی ؟
خواهشمند است مستندات و مواد قانونی سوالات فوق نیز برای بنده قید بفرمایید. با تشکر

پاسخ ها :

یک وکیل

اگر رای دادگاه قطعی نیست فقط حق اعتراض دارید وگرنه کاری نمیتوانید بکنید.