مشاوره حقوقی رایگان - تصاحب پول دیه من توسط شوهرم

با سلام و احترام
من چند ماه است از شوهرم که دچار بیماری عصبی بود و قرص متادون مصرف میکرد جدا شدم. قبلا به علت خواب الودگی شوهرم و تصادف در جاده سبزوار دختر هفت ساله که زن قبلیش داشت درجا فوت شد بنده هم باردار بودم که سقط جنین کردم.

در ضمن خودم هم دو ماه در کمای با ضریب هوشی سه در سبزوار بستری بودم. از پنج محل استخوان دست , پا و فک من نیز شکست

شوهرم ادم بسیار شیاد و شیطان صفتی است که همان زمان دیه من دیه دختر هفت ساله خودش و دیه جنین را که بیش از 700 میلیون بود بالا کشید.

سهم دیه من حدود 260 میلیون شد که دادگستری سبزوار بحسابم واریز کرد اما او انها را بحساب خودش جابجا کرد در ضمن برای پیگیری کارهای دیه از من وکالت داشت حالا با داشتن یک پسر دو ساله از او جدا شدم و حاضر به باز پس دادن دیه نیست آیا راهی برای پس گرفتن آن و اثبات اینکه دیه نزد اوست وجود دارد ؟

پاسخ ها :

یک وکیل

باید وکیل بگیرید