مشاوره حقوقی رایگان - خانواده

باسلام.. زمانی که از همسرم جدا شدم طبق قرار توافقی که بین دو طرفین ایجاد شد قرار شد در ازای بخشیدن مهریه و نفقه حضانت فرزندم را تا سن رشد بپذیرم.. که در سند طلاق نیز ذکر شد. حال که 9سال از ان زمان‌ میگذرد.. و دختر من به سن14سالگی رسیده و با توجه به اینکه پدر فرزندم در خارج از کشور سکونت دارند و بنده در شرف ازدواج مجدد میباشم چگونه میتوانم حضانت فرزندم را به پدرش بسپارم.. درضمن هم فرزندم که دختر میباشد و هم پدرش از پیشنهاد بنده استقبال به عمل اوردن.. با تشکر از شما

پاسخ ها :

یک وکیل

تا زمانی که دادگاه از شما سلب صلاحیت نکرده شما حضانت فرزندتان را دارید .