مشاوره حقوقی رایگان - تعیین نشدن مجدد وقت نظارت و نامعلوم بودن تغییرات جدید در سامانه عدل ایران

من دادخواستی دارم در دیوان عدالت تقریبا 8ماه میگذره. آخرین وقت نظارتی که تعیین شد به تاریخ 24 شهریور بود. ولی الان هیچ خبری ندارم از پروندم. حتی سامانه عدل ایران هم هیچ مطلب جدیدی ذکر نشده. آیا میتونه دلیلش این باشه که پروندم در مرحله آخر هستش و جوابش بزودی خواهدآمد؟؟؟؟ چون همه کاراش انجام شده فقط مونده جواب!

پاسخ ها :

حمزه شیخی

جناب آقای حمزه شیخی:

سلام وقت بخیرببخشید ساکن کدوم شهر هستین به نظرم بهتره حضوری پیگیری کنید دراین صورت بنده درخدمتم.