مشاوره حقوقی رایگان - مهریه

باسلام من حدود 23 سال ازدواج کردم 2 فرزند دارم تقریبا 6 سال پیش زمین همسرم رو بابت تامین خواسته بازداشت کردم برا مهریه اخرین حکمش صادر شد که همسرم قبول کردن ولی حکم همین طور موند و زمینم هنوز بازداشت هست که من دوباره گذاشتم اجرا الان تو خونه همسرم هستم ولی به خاطر تامین خواستم میخوام مهرم رو بگیرم البته زمینش چون خودشون تفکیک کردن و غیر قانونی بوده اجازه ساخت نداره و مشتری خیلی سخت گیر میاد. ایا من میتونم 40 سکه ای که مهرم هست رو کامل بگیرم. زمینش حدود 1200 متر هست ممنون راهنمایی کنید تو خونشون هستم میتونم مهر بگیرم؟

پاسخ ها :

جعفر قنبری

جناب آقای جعفر قنبری :

با سلام و درود فراوان ؛
بله با اینکه با زوج و در منزل وی زندگی مشترک دارید نیز میتوانید بای تمام مهریه خود اقدام کنید .