مشاوره حقوقی رایگان - گرفتن خسارت از اداره

سلام.بنده کارمند با 20سال خدمت درسال 1392بنابر تهمت رشوه خواری 6سال بلاتکلیف بودم تا نهایتا درسال 1397با رای دیوان عدالت اداری سرکار رفتم واز اتهامات تبرعه شدم.آیا خسارت آن چند سال را میتوانم از اداره بگیرم.شامل سنوات بیمه و خسارت مالی؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
بله امکان پذیر است اقدام نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام اگر حکم برائت شما صادر شده است تمام خسارات و حقوق و بیمه شما باید پرداخت گردد

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

بلی ولی باید مجددا به دیوان عدالت شکایت کنید

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

بعد از تبرئه موارد استخدامی اعاده به وضع اول می شود . مقررات حکم ملاک عمل است.

محمود رجبی پور

جناب آقای محمود رجبی پور:

باسلام. البته موضوع رشوه مربوط به دادگاه کیفری است وتوسط دادسرا باید رسیدگی شود وربطش را با دیوان عدالت رامشخص نکرده اید...درهرحال اگر تبرئه شده اید خسارات و معوقات را می توانید مطالبه کنید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
بله ؛ مطابق قانون شما نه تنها می توانید مطالبه خسارت را دریافت کنید بلکه می توانید نسبت به اعاده شرف و حیثیت خویش نیز اقدام کنید .

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

با سلام
ادعای ورود خسارت از طرف شما باید به اثبات برسد چنانچه نتوانید ورود خسارت را ثابت کنید اداره موظف به پرداخت خسارتی نیست.

اما با توجه به اینکه برای شما در دوره بیمه‌ای 6 ساله بلاتکلیفی و تهمت رشوه‌خواری، سال‌های بیمه واریز نشده است، شما می‌توانید از طریق دیوان عدالت اداری یا سازمان تامین اجتماعی سنوات را دریافت کنید. برای این منظور، باید مستندات و مدارک لازم را به مرجع مربوطه ارائه کنید.

همچنین، در مورد خسارت مالی، اگر شما به دلیل بلاتکلیفی و اتهام دچار خسارت مالی شده‌اید، می‌توانید با مراجعه به دادگاه، خسارت مالی خود را از اداره مطالبه کنید. برای این کار، نیاز است که مستندات و مدارک مربوط به خسارت مالی خود را جمع‌آوری کنید بدون مستندات نتیجه ای نمی گیرید.