مشاوره حقوقی رایگان - موتور سیکلیت 125

سلام خسته نباشی. من یه موتور سیکلت خریدم هندا 125 مدل 1388 میخام تعویض پلاک کنم ایا میشه رنگش عوض کنم ؟؟؟
وبرای تعویض پلاک بیمه و گواهی نامه میخاد
ممنونم از مشاور محترم

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با اخذ مجوزات لازم امکان پذیر است اقدام شود

ام سلمه شمس ناطری

سرکار خانم ام سلمه شمس ناطری :

با سلام
از طریق راهور پیگیری نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
برای تغییر رنگ باید از پلیس راهور مجوز بگیرید.

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

باید به راهور مراجعه و اجازه کسب کنید

محمود رجبی پور

جناب آقای محمود رجبی پور:

رنگ رو نمی توانید تغیر دهید.برای تعویض مداراک میخواهد. ازپلیس 10 دراین مورد سوال کنید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
تغییر رنگ وسیله نقلیه بایستی فاقد منع قانونی باشد . به عبارت دیگر بهتر است قبل از تغییر رنگ موتور و مغایرت آن با برگ سبز موتور ، از طریق پلیس راهور برای این امر اقدام کنید .

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

سلام
بله، می‌توانید پلاک موتور سیکلت خود را تعویض کنید. اما در مورد تغییر رنگ باید برای اطمینان از قانونی بودن این کار به راهور و مراجع ذی‌صلاح مراجعه کنید چرا که تغییر رنگ بدون مجوز مراجع ذی‌صلاح غیرقانونی است.

همچنین، برای تعویض پلاک موتور سیکلت، به مراکز تعویض پلاک مربوطه بروید و مدارک لازم را ارائه دهید. برای تعویض پلاک، ممکن است به بیمه‌نامه و گواهی نامه رانندگی نیز نیاز داشته باشید.