مشاوره حقوقی رایگان - کسب و کار خونگی

سلام من توی واحد و انباری خودم به صورت خیلی محدود بسته بندی 4 نوع مواد خوراکی انجام میدم. بعد می برم بیرون از ساختمان برای مشتری. هیچگونه مزاحمتی هم برای واحدهای ديگه ندارم. آیا کار بنده تخلف محسوب میشه؟

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

شما مرتکب جرم سنگین عدم رعایت بهداشت و عدم اخذ مجوز از بهداشت و اشاعه بیماری بین مردم می شوی و چه بسا هر روز چند نفر به خاطر جرم شما کشته شوند. کار شما تخلف نیست بلکه جرم است

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

سلام. بله، هرگونه کسب وکار باید با مجوز ارگان های ذیزبط باشد . درغیر این صورت تخلف است.
به خصوص مواد خوراکی باید می بایست مجوز بهداشت نیز داشته باشد .

علی تیرالوند یوسفی

جناب آقای علی تیرالوند یوسفی :

جهت بررسی دقیق تر تماس تلفنی برقرار بفرمایید .

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

مادامی که ایشان شکایتی نداشته باشند تخلفی صورت نگرفته اما اگر مشخص گرددشماازواحدمسکونی استفاده تجاری می‌نماید ممکن است از طرف اماکن و شهرداری پیگرد قرار بگیرید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر مزاحمتی برای همسایه ها داشته باشید می توانند شکایت کنند.
در خصوص بسته بندی نیز اگر برخلاف قانون باشد تخلف است و امکان شکایت وجود دارد بخصوص اگر بسته بندی مواد غذایی باشد.

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

شما بدون مجوز دارید اینکار را انجام میدهید پس تخلف است

رضا کریمی آبگرمانی

جناب آقای رضا کریمی آبگرمانی :

باسلام هم تخلف هم مرجم هستید. عدم رعایت بهداشت و عدم اخذ مجوز از بهداشت و اشاعه بیماری بین مردم

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
اگر مزاحمتی برای دیگران نداشته باشید و در حد یک کسب و کار خانگی باشد و نه وسبع تر ، به نظر می رسد که هیچ مشکل قانونی در این رابطه وجود ندارد .

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

اگر مزاحمتی برای افراد دیگر ندارد و همینطور خطری نیز ساکنین را تهدید نمی‌کند مشکلی نیست هرچند کار شما قانونی نیست

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

سلام
بهتر است که با مراجعه به شهرداری یا اداره صنعت، معدن و تجارت شهر خود، اطلاعات بیشتری درباره مجوزها و مقررات لازم برای شروع یک کسب و کار را بگیرید.

.