مشاوره حقوقی رایگان - تخلیه انباری

سلام بنده ده سال پیش ملکی را خریده ام و تا الان مستاجر داخل آپارتمان بوده،بعد از آماده شدن سند تفکیکی آپارتمان مشخص شد همه آپارتمان که 20 واحد هست انباری هایشان را جابه جا گذاشته ان ، روی سند تک برگی بنده قید شده بانضمام انباری مسکونی قطعه ده تفکیکی به مساحت چهارمتر و پنجاه و هشت دستی متر مربع واقع در سمت شرقی زیر زمین یک ، میخواستم جای دقیق انباری خود رو بدونم چون همه انباری ها در یک محل نیستند سند خوانی اش مشکل است

پاسخ ها :

پریسا عطاریان

سرکار خانم پریسا عطاریان:

از کارشناس ثبتی می بایست پیگیری نمایید.

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
از طریق کارشناسان سازمان ثبت اسناد و املاک اقدام کنید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
از طریق کارشناس خبره ثبتی میتوانید اقدام نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام به شهرداری مراجعه نمایید و در صورت مجلس تفکیکی جا نمایی
دقیق انباری و پارکینگ
مشخص شده است

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

می توانید از کانون کارشناسان درخواست کارشناس کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
صورت مجلس تفکیکی انباری ها مشخص است

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

براساس نقشه جانمایی شهرداری و تطبیق با سند میتونید مشخص کنید اگر نه به کارشناس ثبتی مراجعه کنید

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

می توانید از کانون کارشناسان درخواست کارشناس کنید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

دزود
صورتمجلس تفکیکی را بررسی نماییدیا از کارشناس ثبت کمک بگیرید

مهدی رحمانی

مهدی رحمانی :

سلام
باید به مدیر ساختمان مراجعه تا محل انباری شما مشخص گردد

رضا کریمی آبگرمانی

جناب آقای رضا کریمی آبگرمانی :

با سلام و تحیات
صورتمجلس تفکیکی را بررسی نماییدیا از کارشناس ثبت راهنمایی گیرید.