مشاوره حقوقی رایگان - مستاجرم و دچار اتش سوزی منزل شدم

سلام و عرض ادب خسته نباشید. ببخشید خونه ما اول برج 8 دچار اتش سوزی شد که 80 درصد وسایلم یا دچار اتش سوزی شد یا بخاطر اتشنشانی که اب ریخته بودن از بین رفت خانه اجاره ای که ماساکن ان بودیم هم دچار ریختن کاشی های تو حیاط و سیم پیچی ها و کلا کنتور اب و برق و گاز و همه از بین رفت
کنتورها رو اومدن وصل کردن حدود یک ماهی طول کشید. قرار داد ماهم اول بهمن بوده . در طول این مدت هیچ خبری از صاحبخانه نبود فقط روز حادثه اومدن یه نگاهی کردن و رفتن. دیگه همسرم کارگر گرفت همه خونه رو بازسازی کرد نقاشی و سرامیک سیم برق گچکاری و ... و خلاصه تا در توانش بود انجام داد. ولی در این مدت کرایه ندادیم ماهی دو ملیون بود پول پیش هم 5 تومن پیش صاحبخانه ببشتر نداریم.
حالا بعد 7 ماه زنگ زده حتی نیومده ببینه چجوریه اوضاع . بعد 7 ماه زنگ زده که چکار کردین خونه رو تکمیل کردین . حساب کرده میگه تا برج 11 ماهی دوتومن باید بدین و از برج بهمن و اسفند و فروردین هم طبق قرار داد جدید باید بدین
ما از برج 9 با کمک مردم که خونه ای برامون اجاره کردن خونه رو تخلیه کرده بودیم ولی کارگر داشتیم برای تعمیر خونه هر روز میرفتیم تو خونه برای تمیز کاری و جم و جور میکردیم من قبل از 13 فروردین به صاحبخونه پیام دادم که امشب بیایین خونه رو ببینین . هیچ خبری ازشون نشده
حال با این توضیحاتی که دادم تکلیف ما چیه باید اجاره ماههای قبل رو بدیم یا جبران خسارت خانه همش به عهده ما بوده . هیچ کمکی نکردن حتی تماسم نگرفتن . خونه بیمه هم نبود.
با تشکر از صبر و حوصله و شکیبایی شما
اجرکم عندالله

پاسخ ها :

تعمیر ملک توسط مستاجر اجاره بها موجر مستاجر اجاره