مشاوره حقوقی رایگان - تعمیر ملک توسط مستاجر

سلام خدا قوت من یک واحد 70 متری اپارتمان به یک خانم اجاره دادم به مدت یک سال تقریبا یک ماه هست قولنامه نوشتم ولی هنوز تو بنگاه مونده قولنامه بهش تحویل ندادم چون این خانم موقع قولنامه نوشتن گفت به من اجازه بدین با هزینه خودم کل وسایل خونه از قبیل کابینت ها وکمد دیواری و درها وشیرالات وکاغذدیواری و غیره را با هزینه خودم تعویض کنم و از شما چیزی نمیخوام تخلیه کردنی هم با خودم هیچی نمیبرم الان من میخوام بدونم داخل قولنامه باید چی متنی بنویسم تا یک موقع مستاجر فردا نیاد بگه من این همه هزینه کردم باید هزینه من رو بدی خرج کردم تا به مشکل نخورم چون من نگفتم هزینه کنن خودش خواسته با هزینه خودش تغییرات انجام بده ممنون میشم راهنمایی کنید

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز به بررسی بیشتر و گفتگو متقابل دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد