مشاوره حقوقی رایگان - تعمیر ملک توسط مستاجر

سلام خدا قوت من یک واحد 70 متری اپارتمان به یه خانم اجاره دادم به مدت یکسال تقریبا یکماه هست قولنامه نوشتم ولی هنوز تو بنگاه مونده قولنامه بهش تحویل ندادم چون این خانم موقع قولنامه نوشتن گفت به من اجازه بدین با هزینه خودم کل وسایل خونه از قبیل کابینت ها وکمد دیواری و درها وشیرالات وکاغذدیواری و غیره را با هزینه خودم تعویض کنم الان من میخوام بدونم داخل قولنامه باید چی متنی بنویسم تا یک موقع مستاجر فردا نیاد بگه من این همه هزینه کردم باید هزینه منو بدی خرج کردم تا به مشکل نخورم چون من نگفتم هزینه کنن خودش خواسته با هزینه خودش تغییرات انجام بده ممنون میشم راهنمایی کنید

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
شما بهتر است در قرارداد مبلغ اجاره را تعیین کنید و از مستاجر پول پیش دریافت کنید و خودتان اقدام به نصب کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام مستحضر باشید که مستاجر مالک منافع است و ماجر می‌بایست شرایط استفاده را فراهم کند اما اگر مستاجر می‌خواهد تعهد کند مبلغی را بپردازد می‌بایست به صورت دقیق مشخص شود که اجاره بابت چیست می‌توانید اجاره را به مبلغ واقعی بدهید و ایشان هزینه‌ها را کم کند

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز به بررسی کارشناسی تامین دلیل دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

هزینه ها را از مستاجر بگیرید و خودتان انجام دهید تا بعدا مشکلی پیش نیاید

زین العابدین محیط

جناب آقای زین العابدین محیط :

درصورتی که با اجازه شما باشد هزبنه باشماست مگر اینکه بگونه ای دیگر توافق گردد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

یک اقرار نامه ار او بگیرید که این هزینه ها به میل خودش بوده و شما تکلیفی ندارید