مشاوره حقوقی رایگان - مستاجرم و دچار اتش سوزی منزل شدم

سلام و عرض ادب خسته نباشید. ببخشید خونه ما اول برج 8 دچار اتش سوزی شد که 80 درصد وسایلم یا دچار اتش سوزی شد یا بخاطر اتشنشانی که اب ریخته بودن از بین رفت خانه اجاره ای که ماساکن ان بودیم هم دچار ریختن کاشی های تو حیاط و سیم پیچی ها و کلا کنتور اب و برق و گاز و همه از بین رفت
کنتورها رو اومدن وصل کردن حدود یک ماهی طول کشید. قرارداد ماهم اول بهمن بوده . در طول این مدت هیچ خبری از صاحبخانه نبود فقط روز حادثه اومدن یه نگاهی کردن و رفتن. دیگه همسرم کارگر گرفت همه خونه رو بازسازی کرد نقاشی و سرامیک سیم برق گچکاری و ... و خلاصه تا در توانش بود انجام داد. ولی در این مدت کرایه ندادیم ماهی دو ملیون بود پول پیش هم 5 تومن پیش صاحبخانه بیشتر نداریم.
حالا بعد 7 ماه زنگ زده حتی نیومده ببینه چجوریه اوضاع . بعد 7 ماه زنگ زده که چکار کردین خونه رو تکمیل کردین . حساب کرده میگه تا برج 11 ماهی دوتومن باید بدین و از برج بهمن و اسفند و فروردین هم طبق قرار داد جدید باید بدین
ما از برج 9 با کمک مردم که خونه ای برامون اجاره کردن خونه رو تخلیه کرده بودیم ولی کارگر داشتیم برای تعمیر خونه هر روز میرفتیم تو خونه برای تمیز کاری و جم و جور میکردیم من قبل از 13 فروردین به صاحبخونه پیام دادم که امشب بیایین خونه رو ببینین . هیچ خبری ازشون نشده
حال با این توضیحاتی که دادم تکلیف ما چیه باید اجاره ماههای قبل رو بدیم یا جبران خسارت خانه همش به عهده ما بوده . هیچ کمکی نکردن حتی تماسم نگرفتن . خونه بیمه هم نبود.
با تشکر از صبر و حوصله و شکیبایی شما
اجرکم عندالله

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
مطالب ارسالی شما را مطالعه کردم موضوع نیازمند بررسی بیشتر است و گفتگوی طرفینی را می‌طلبد

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

سلام اولا حتما به آتش نشانی مراجعه کنید ببینید علت آتش سوزی چی بوده؟
اگر علتش سیم کشی ناقص برق یا لوله کشی ناقص گاز بوده از مالک شکایت کنید که به شما ضرر زده
اگر نه دادخواست تامین دلیل بدهید و خانه را تخلیه کرده و کلید را تحویل شورای حل اختلاف محل بدهید.

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

با توجه به شرح موضوع فوق و با فرض این که مقصر آتش سوزی خودتان می باشید . بله می بایست پرداخت نمایید .
در خصوص بیمه به مفاد قرارداد خود رجوع نمایید آیا موجر مکلف به بیمه نمودن مورد اجاره بوده یاخیر ؟
اگر موجر مکلف به انجام بیمه مورد اجاره بوده باشد ، لطفا مجدد سوال نمایید .

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

جبران خسارت را می توانید مطالبه کنیدکه از اجاره بها کسر می شود به گزارش آتش نشانی و تامین دلیل استناد کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام اظهارنامه مبنی بر تخلیه بودن
خانه برای موجر ارسال نمایید

باید کارشناسی انجام بشود تا میزان
تقصیر موجر و مستاجر مشخص گردد و هر کدام بر اساس تقصیر مسئولیت خواهد داشت

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام برای تعیین مقصر نیاز به کارشناسی دارد

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

اگرمقصرآتش سوزی شما بودید باید تمام اجاره بها را پرداخت و خانه را صحیح و سالم تحویل موج بدهید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

باید کارشناسی انجام بشود تا میزان
تقصیر موجر و مستاجر مشخص گردد اگر شما تقصیر کردید باید هزینه ها را پرداخت کنید و اجاره هم بدهید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است.

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

شما باید درخواست کارشناسی کنید تا میزان تقصیرات مشخص شود

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
اظهار نظر در این خصوص بر عهده کارشناس رسمی دادگستری است که بررسی نماید چند درصد شما مقصر بوده اید

فرشید محمدزاده عربلو

جناب آقای فرشید محمدزاده عربلو :

با سلام ، با ارسال اظهارنامه رسمی و جمع پرداختی جهت تعمیرات منزل به موجر اعلام فرمایید و در صورت عدم تفاهم از طریق مراجع قضایی پیگیری کنید

محمد ضرابیه

جناب آقای محمد ضرابیه :

با سلام
از بین رفتن حق انتفاع از ملک از موارد انحلال قرارداد اجاره هست
سایر توضیحات تلفنی خدمت شما عرض می شود

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
جهت ارائه اظهار نظر دقیق حقوقی لازم است که کلیه اسناد و مدارک مرتبط با موضوع مطروحه مورد بررسی و مطالعه قرار گیرد تا پاسخی در خور دریافت کنید .

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز ب بررسی بیشتر و گفتگو متقابل دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد و

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

سلام و درود بر شما
این موضوع بسیاری از جوانب را دارد که نیاز به بررسی دقیق دارد. اولین گامی که شما باید برای حل این مسئله بردارید این است که با وکیل مشورت کنید تا در راه‌حل این مسئله به شما کمک کند.

با توجه به اینکه شما در یک خانه اجاره‌ای زندگی می‌کردید، صاحبخانه مسئولیت بیمه خانه را داشته است اگر بیمه‌ای برای خانه نبوده صاحبخانه باید برای خسارت جبرانی به شما پرداخت کند. بنابراین، این مسئله باید بررسی شود.

با توجه به اینکه شما در طول مدتی که خانه تعمیر می‌شد، قرارداد اجاره را پرداخت نکردید، امکان دارد صاحبخانه مطالبه‌ای برای این مبلغ داشته باشد، اما
با توجه به اینکه شما به صاحبخانه پیام داده‌اید و او به شما پاسخ نداده است، شما می‌توانید از صاحبخانه خواستار جبران خسارت شوید