مشاوره حقوقی رایگان - مالیات کارتخوان برای معلولین

درود و وقت خوش خدمت وکلای محترم
بنده معلول مددجوی بهزیستی و بیکار هستم میخواهم برای شروع دستفروشی یک کارتخوان از بانک بیاورم میگن قبلش باید کد مالیاتی بگیری
خب این کد مالیاتی رو چجوری بگیرم که به ضررم نباشه بعدا و وایا اینکه معافیت مالیاتیی برای معلولین در نظر گرفته شده یا خیر؟
ممنون میشم اگه راهنماییم کنید وقت خوش

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
بله معافیت مالیاتی جزئی وجود دارد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام به اداره دارایی مراجعه نمایید البته اگر شما کد مالیاتی اخذ نمایید شما باید سالانه مالیات پرداخت نمایید

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

سلام. به سایت اداره دارایی وارد شوید و مراحل دریافت کد مالیاتی انجام دهید. اگر نما توانید از طریق کافی نت یا کارگزاری ها انجام دهید .
در خصوص تعلق مالیات مقررات اداره دارایی ملاک عمل است .

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
ملاک مقررات اداره دارایی است و در صورتی که کد مالیاتی اخذ کنید باید سالانه مالیات بدهید و بهتر اقدام به تهیه کارتخوان نکنید اگر نمیخواهید مالیات پرداخت کنید

محسن نریمانی ده نوی

جناب آقای محسن نریمانی ده نوی :

باید پرونده مالیاتی تشکیل دهید....

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

کد مالیاتی با مراجعه به اداره دارایی گرفته میشود

مهدي  داودي

مهدي داودي :

از طریق اداره ی دارایی پیگیری کنید

محمود رجبی پور

جناب آقای محمود رجبی پور:

سلام. بهزیستی می تواند طی نامه ای به اداره مالیات به این امر کمک کند

فرشید محمدزاده عربلو

جناب آقای فرشید محمدزاده عربلو :

با سلام از طریق بهزیستی محل زندگی تون اقدام بفرمایید.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
شما بایستی از طریق اداره مالیات موضوع مطروحه را پیگیری کنید تا این اداره بتواند شما را در این راستا به بهترین شکل ممکن راهنمایی کند.

ام سلمه شمس ناطری

سرکار خانم ام سلمه شمس ناطری :

با سلام
در صورت اخذ کد مالیاتی موظف به پرداخت مالیات می باشید.
درخصوص تعلق معافیت مالیاتی بدوا به بهزیستی مراجعه نمایید.

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام ؛؛؛

در خصوص تعلق مالیات مقررات اداره دارایی ملاک عمل است .

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

باید در سایت امور مالیاتی ثبت نام کنید . از اداره دارایی پیگیری کنید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و وقت بخیر خدمت شما کاربر محترم از طریق اداره مربوطه پیگیری کنید

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

سلام
برای دریافت کد مالیاتی باید به اداره امور مالیاتی مربوطه مراجعه کرده و درخواست دریافت کد مالیاتی را ارائه کنید. در صورتی که شما به عنوان معلول مددجوی بهزیستی، درآمدی ندارید و از امکانات معافیت مالیاتی برخوردارید، می توانید با ارائه مدارک لازم به مراجع مالیاتی، از پرداخت مالیات معاف شوید.

به عنوان مثال، در قانون مالیاتهای مستقیم، مفادی برای معافیت مالیاتی برای افراد معلول وجود دارد. از جمله مواردی که منجر به معافیت مالیاتی می‌شوند عبارتند از:
درآمد خالص سالانه کمتر از حد مشخصی باشد
- در صورتی که فرد معلول در حال انجام فعالیت کاری باشد، هزینه‌های مربوط به ایجاد و تجهیزات حمایتی و بهداشتی مورد نیاز برای انجام کار، قابل اعمال به مالیات نیستند.

بنابراین، بهتر است با مراجعه به اداره مالیاتی مربوطه در مورد معافیت مالیاتی برای شما به صورت دقیقتر اطلاعات لازم را دریافت کنید.