مشاوره حقوقی رایگان - عدم ارسال کالا و عودت وجه سفارش

سلام خسته نباشید.
حدود 1/5 ماه پیش دوتا کتاب که خیلی نیاز داشتم از یه فروشگاه اینترنتی که نشان اعتماد الکترونیک داشت سفارش دادم.
پولش چیزی نبود 150 تومن ولی خب اینا هر روز گفتن آخر هفته ارسال میشه. بعدش گفتن موجود نیست.
الآنم بالای 20 بار زنگ زدم و پشتیبان سایت هربار با پررویی میگه چشم الآن میریزیم و واریز میشه و...
پولی که وجود داره خیلی ناچیزه ولی حدود 2 ماه مارو بازی دادن و آخرشم نه پول دادن نه کتاب.
چه میشه کرد؟

پاسخ ها :

عدم ارسال کالای خرید اینترنتی عدم ارسال خرید اینترنتی عودت وجه خرید اینترنتی خرید اینترنتی