مشاوره حقوقی رایگان - دادخواست مطالبه وجه

سلام وقت بخیر
مغازه دار هستم خرید اینترنتی برای بعضی محصولات انجام می دادم از یک آقا که ساکن استان دیگر هستند همیشه خرید میکردم وسیله را می فرستادند ،سری آخر ده میلیون فرستادم دیگه هر چی زنگ میزنم نمی فرستند،نزدیک شش ماه گذشته، میشه کاری کرد؟رسید بانک دارم ،من ساکن رشت،اقا تبریز هستند،وکیل باید تبریزی باشه؟؟

پاسخ ها :

سعید فتاح زاده حصاری

جناب آقای سعید فتاح زاده حصاری :

عرض سلام و احترام
باید از تبریز اقدام کنید و وکیل می تواند از هر کجای ایران باشد.

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

سلام شکایت کیفری می‌توانید مطرح نمایید تحت عنوان کلاهبرداری رایانه‌ای و هم میتوانید دادخواست مطالبه وجه به شورای حل اختلاف تقدیم کنید بهتر است شکایت کیفری مطرح گردد سریع‌تر به قول خود برسید و دستور توقیف حساب متهم

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
بله در تبریز باید رسیدگی شود ولی در شهر محل سکونت خود می توانید دادخواست بفرستید و در روز مقرر حضوری تشریف ببرید تبریز

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود ابتدا اظهارنامه ارسال دارید اگر افاقه ننمود سپس دادخواست دهید احتمال موفقیت وجود دارد لیکن نتیجه قابل پیش بینی نیست بستگی به مدارک و اوضاع و احوال پرونده دارد و رویه شعبه و دفاعیات شما و...
بدیهی است هر مدعی یا شاکی می‌بایست بتواند ادعای خویش را اثبات نماید صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله باید در تبریز رسیدگی شود ولی شما به عنوان اولین اقدام از دفاتر خدمات قضایی شهر خود میتوانید دادخواست دهید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما باید دادخواست مطالبه وجه را مطرح نمایید و مرجع صالح ، محل اقامت خوانده میباشد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید طبق رسید بانکی طرح دعوی کنید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

خیر منعی وجود ندارد . از هرجایی میتوانید اقدام کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام میتوانیم دادخواست مطالبه وجه بدهید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

الزامی نیست که وکیل تبریز باشه ولی دادگاه باید تبریز باشه

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
وکیل تبریز جهت احقاق حق خود اتخاذ کنید.

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
باید از طریق تبریز اقدام نمایید ، در صورت تمایل با بنده تماس بگیرید تا موضوع شما مورد برسی و پیگیری قرار بگیرد

معصومه فدایی

سرکار خانم معصومه فدایی :

بله دادخواست مطالبه وجه از شهر خود و از طریق دفتر خدمات قضایی مطرح نمایید و روز جلسه توسط وکیل جهت حضور در جلسه اقدام نمایید

محمد  كاظم زاده مژدهي

محمد كاظم زاده مژدهي :

با سلام ، ادعای شما قابل اثبات است . الزامی به انتخاب وکیل از تبریز نیست ؛ شما از هر شهری که تمایل داشته باشید می توانید وکیل انتخاب نمایید و دادخواست را هم در شهر خود ثبت نمایید ؛ البته پرونده ی شما در تبریز رسیدگی خواهد شد .

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

دادخواست مطالبه وجه به استناد پرینت واریز از طریق دفتر خدمات قضایی در تبریز به طرفیت ایشان مطرح نمایید مستحضر باشید جلسات را یا خودتان و یا توسط وکیل می توا نید پیگیری نمایید

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

چون خوانده ساکن تبریز است وکیل تبریز باشد بهتر می تواند پیگیری نمایند هزینه حق الوکاله نیز به صرفه تر خواهد بود ضمن اینکه می توانید از دفاتر خدمات قضایی محل خود اظهارنامه و سپس دادخواست مطالبه وجه و تاخیرتادیه مطالبه نمایید

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

در خصوص انتخاب وکیل فرقی نمی کند که از کدام شهر باشد اما امکان شکایت هم کیفری و هم حقوقی برای شما محفوظ است

پانیذ قمشی بزرگ

سرکار خانم پانیذ قمشی بزرگ:

با سلام ابتدا اظهارنامه بدهید و سپس تحت عنوان کلاهبرداری رایانه ای از لحاظ کیفری قابل پیگیری و شکایت است.
از لحاظ حقوقی نیز می توانید دادخواست مطالبه وجه بدهید‌.