مشاوره حقوقی رایگان - کلاهبرداری

سلام خسته نباشین،من از پیج داخل اینستا گرام خرید کردم10اسفند ،قرار بوده تا 6روز کاری سفا رشات به دستم برسه ،پول بحساب شون زدم حتی عکس واریزی رو براشون فرستادم،اما دیگه ازشون خبری نشد،چندبار هم داخل پیچ پیام دادم اما جواب من رو ندادن

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید با عنوان کلاهبرداری شکایت کنید و از طریق مراجع انتظامی موضوع را پیگیری کنید

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

از طریق پلیس فتا موضوع را پیگیری کنید

زکریا رستمیان

جناب آقای زکریا رستمیان :

سلام. از طریق پلیس فتا شکایت کنید

پانیذ قمشی بزرگ

سرکار خانم پانیذ قمشی بزرگ:

با سلام
اگر بخواهید کیفری اقدام کنید باید به جرم کلاهبرداری رایانه ای شکایت کنید.
از طریق حقوقی نیز می توانید دادخواست مطالبه وجه بدهید.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر شماره کارت و یا حسابی از آن شخص دارید می‌توانید ابتدای اظهارنامه دهید سپس دادخواست مطالبه وجه

شهرزاد  نيك رهي

سرکار خانم شهرزاد نيك رهي :

دادخواست مطالبه وجه دهید.اثبات کلاهبرداری در این مورد صرف واریز مبلغ به راحتی اثبات نمیشود.

افشین حمیدپور

افشین حمیدپور :

سلام اگر فریب خورده باشید و اصلأ آن پیج تقلبی باشه می تونی به عنوان کلاهبرداری شکایت کنید در غیر این صورت دادخواست الزام به تحویل مبیع بدید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
شکوائیه تحت عنوان مجرمانه کلاهبرداری را از طریق دفتر خدمات قضایی به ثبت برسانید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شما باید شکوائیه تحصیل مال از طریق نامشروع و کلاهبرداری را مطرح نمایید
و ..

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
تحت عنوان کلاهبرداری و تحصیل مال از طریق نامشروع می‌توان طرح شکایت کرد
امکان طرح دعوا حقوقی نیز وجود دارد

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

شکایت کیفری کلاهبرداری رایانه ای از طریق دفاتر خدمات قضایی.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

باید موضوع را مورد بررسی قرار دهیم که آیا مصادیق کلاهبرداری محقق شده است یا اینکه موضوع صرفاً حقوقی و الزام به ایفای تعهد یا استرداد وجه باید طرح گردد