مشاوره حقوقی رایگان - کلاهبرداری اینترنتی

سلام خسته نباشید
من حدود 3 میلیون از یک کانال تلگرامی خرید کردم اما محصولی که خریدم غیر قانونی میترسم شکایت کنم اول خودم تو دردسر بیوفتم
راهی هست از طرف شکایت کنم هم شماره تلفن دارم هم شماره کارت
میشه شکایت کرد بدون ذکر کالای سفارشی یا اگر شکایت کنم خودم تو دردسر نمی افتم

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام و عرض ادب بستگی دارد شما چه چیزی خریداری کرده اید و به چه علت می خواهید آن را مسترد نماید

کیمیا وهاب زاده موسوی

کیمیا وهاب زاده موسوی :

درود. بله درصورتی که خریدار کالای غیر قانونی برای مثال مشروبات الکلی بوده باشید هم برای فروشنده و هم خریدار مجازات تعیین شده است.

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
بستگی دارد که دقیقا بدانیم چه کالایی را سفارش داده اید

علی زارع آب باریک

جناب آقای علی زارع آب باریک :

باسلام اگر کالا غیرقانونی باشد برای شما هم مسئولیت دارد

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام از طریق پلیس فتا پیگیری کنید ولی کلی بگویید مثلا مواد آرایشی و بهداشتی سفارش داده اید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر کالا را تحویل نداده است و قصد وی کلاهبرداری بوده شما می توانید با عنوان کلاهبرداری شکایت کنید.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

شما میتوانید ادعا کنید که اشتباه به کارت ایشان پول ریخته اید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر کالا در قانون کشور مالیت داشته باشد و مشروع باشد شما میتوانید شکایت کنید

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام می توانید دادخواست حقوقی دهید و تنظیم دادخواست را به عهده وکیل دادگستری بسپارید تا جهت جلوگیری از هرگونه دردسر متنی مناسب تنظیم نماید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

قید ننمودید چه محصولی خریداری نموده اگر از محصولات غیرمجاز و غیرقانونی و نامشروع باشدشکایت شمارا ه به جایی نخواهد برد

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام ؛ منشأ معامله و نوع دین بایستی مشخص باشد و مورد معامله بطور صحیح قابل خرید و فروش باشد لذا بعناوین مختلف میشود عنوانهای مختلف را بیان نمود

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

اگر خرید و فروش محصول غیر قانونی باشد بله
علت استرداد کالا چیه ؟دادخواست مطالبه وجه مطرح نماید

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

درصورتی که خریدار کالای غیر قانونی برای مثال مشروبات الکلی بوده باشید هم برای فروشنده و هم خریدار مجازات تعیین شده است.

اكرم  يگانه فر

اكرم يگانه فر :

بستگی به کالای خریداری شده دارد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود موضوع نیازمند بررسی بیشتر است با شرایطی امکان شکایت تحت عنوان کلاهبرداری متصور میباشد
.