مشاوره حقوقی رایگان - آیا میتوانم شکایت کنم در خصوص موارد زیر

با عرض سلام
با دختر خانمی به صورت اینترنتی آشنا شدم و به قصد ازدواج
مبلغی را تحت عنوان برجانه برایشان واریز میکردم ماهیانه
حال دختر خانم پشیمان شده تحت عناوینی
و بنده خواستار برگشت وجه خود هستم
آیا امکان شکایت از ایشان به جرم کلاهبرداری یا فریب بنده بعد از شش ماه وجود دارد یا خیر؟
در ضمن تنها مدرک بنده فیش های واریزی است که از بانک میتوانم بگیرم
و شماره تماس ایشان
لطفاً پاسخ دهید

پاسخ ها :

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام میتوانید دادخواست مطالبه وجه بدید
ولی اصل براینست که شما بدهی داشتید و پرداخت کردید
باید اثبات کنید که بابت دین نبوده

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام خیر جرم کلاهبرداری نیست
ولی شما میتوانید دادخواست مطالبه وجه را اقامه نمایید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام میتوانید دادخواست مطالبه وجه بدهید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
شکایت کلاهبرداری نتیجه ای نخواهد داشت.
شما می توانید دادخواست مطالبه وجه بدهید.

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و احترام خدمت شما کاربر محترم سایت دادراه باید خاطر نشان کرد که کلاهبرداری شرایطی دارد از قبیل اینکه ارکان کلاهبردای مشخص است که سه رکن اصلی دارد و در صورت فقدان هر کدام از این عناصر جرم مربوطه کلاهبرداری نیست و بلکه یا باید در مسائل حقوقی آن را پیگیری کرد یا با جرائم دیگر وصل است برای همین موضوع پیدا کردن عنوانه مجرمانه تخصصی است و این راحتی نیست که عملی را کلاهبردای بدانیم در موضوع شما به نظر ما کلاهبرداری صدق نمیکنه و باید دادخواست های حقوقی داد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند دادخواست مطالبه وجه دهید .