مشاوره حقوقی رایگان - اتباع

سلام وقتتون بخیر ببخشید من دوتا دوست عراقی دارم یکیشون با یه پسر ایرانی ازدواج کردن میخوان شناسنامه ایرانی بگیرن گفتن باید تابعیت عراقی باطل بشه درسته؟؟؟
و اینکه یه دوستی هم دارم مادرشون ایرانی و پدرشون عراقی میخوان شناسنامه ایرانی بگیرن گفتن باید شناسنامه عراقی باطل بشه درسته؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر دختر اتباع خارجی با مرد ایرانی ازدواج کند می تواند تابعیت کشور ایران را کسب کند.
در خصوص باطل شدن تابعیت عراقی باید قوانین کشور عراق را مطالعه کنید یا از وکلای آن کشور موضوع را پیگیری کنید.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
از ارگان مربوطه جویا شوید.