مشاوره حقوقی رایگان - خودرو معیوب فروختم ولی کسر قیمت کردم

سلام
حدود 4 ماه قبل خودرو آگهی کردم خریدار مراجعه کرد و رویت کرد و متوجه روغن سوزی شد و من که نیاز به پول داشتم مبلغ 20 میلیون از قیمت کل که 210 میلیون بود کسر و همان روز معامله و تسویه و تعویض پلاک و دفترخانه رفتیم و ماشین سوار شدن رفتن به طرف شهر خودشان و فردای آنروز تلفنی ادعا کردن که من عیب پوشانی کردم و تهدید کردن که شکایت میکنند. الان از بنده شکایت شده با تامین دلیل و خرج تعمیرگاه شده 26 میلیون که از من طلب کردن
حالا من که روز اول از قیمت ماشین کم کردم و هیچگونه مدرک و قولنامه و قرارداد ندارم چگونه از خودم دفاع کنم؟
ممنونم

پاسخ ها :

یک وکیل

باید وکیل بگیرید