مشاوره حقوقی رایگان - تجدید وقت در مرحله اجرای حکم دیوان

با سلام و احترام
در مرحله اجرای حکم قرار دارم، در سامانه ثنا ثبت شده، وقت نظارت به لحاظ تجدید وقت جهت اعمال ماده 111 آیین دادرسی دیوان عدالت اداری تجدید و برای تاریخ 21 دی 98 تعیین گردید. آیا معنی این متن صدور اجراییه است ؟ در حال حاضر امکان مراجعه به تهران را ندارم، و موفق به تماس تلفنی با شعبه نشدم (تلفن مشغول است یا کسی جواب نمیدهد) آیا اصلا اجرائیه صادر می شود؟ ضمنا رای شعبه بدوی در تاریخ 22 دی 97 صادر شده است. با سپاس از پاسخ شما

پاسخ ها :

اعظم السادات فاطمی

سرکار خانم اعظم السادات فاطمی :

سلام
وقت نظارت يعني هنوز در خصوص پرونده در مرحله تجديدنظر رأي صادر نشده و نياز به بررسي و مطالعه بيشتري دارد