مشاوره حقوقی رایگان - مستاجر بد حساب

با سلام و تشکر مستاجر من حدود پنج سال است که خانه مرا گرفته و به غیراز اولین بار که به املاک رفتیم و قرارداد نوشتیم هیچ سالی به املاک نیامد و هر سال مبلغی را به عنوان پول پیش و اجاره اضافه پرداخته ولی در این مدت هر ماه با تاخیر و بعد از چندین بار پیامک و تلفنی بالاخره اجاره را پرداخت کرده ولی الان دو ماه است که نه کرایه میدهد و نه به پیامک و تلفن پاسخ میدهد و در این سالها هربارازش خواستم بلند شود نه بلند میشود نه قرارداد میبندد این را هم بگویم که ایشان تا سه سال خودش را کس دیگری معرفی کرد و تازه در سومین سال اسم واقعی خود را به من گفت
در سومین سال به من گفت میخوام بلند شم و برای پسر عمویم مشکلی پیش آمده و میخواهد ازدواج کند شما با ایشان قرارداد ببندید من با پسر عموی ایشان در املاک قراررداد بستیم پسر عموش هم مثل خودش بد حساب بود و من تصمیم گرفتم بلندش کنم زنگ زد کلی التماس کرد که من جوانم و با من راه بیا منو بلند نکن باز من قبول کردم انبار هم با ترفند و عده های دروغ املاک نیامد ولی اسم واقعیشو تازه لو داد و گفت اون پسر عموم نبودپسر خالم بود امسال هم که هر چه کردم بلند نشد و املاک هم نیامد که قرارداد ببندیم ! در حال حاضر تنها قراردادی که دارم همان قراردادی ست که با پسر خاله اش بستیم
من چطور میتونم ایشان را بلند کنم ؟

پاسخ ها :

محسن نریمانی ده نوی

جناب آقای محسن نریمانی ده نوی :

از طریق دفترخدمات قضایی اظهارنامه ارسال بفرمایید...