مشاوره حقوقی رایگان - اعسار از پرداخت محکوم به

با سلام، درخصوص پرونده ای،حکم جلب محکوم علیه صادر شد،که با ارائه دادخواست اعسار جلوی جلب رو گرفت،اعسارش هم تو دادگاه بدوی و هم تو تجدید نظر رد شد و مجدد حکم جلبش صادر شده.. سوالم اینه که محکوم علیه میتونه دوباره با ارائه دادخواست اعسار جلوی جلب رو بگیره و مانع جلب شدنش بشه؟!؟یا چون یکبار اینکارو کرده،اگر بازهم اعسار بزنه برای دفعه دوم،اینسری میره حبس تا حکم قطعی اعسارش بیاد؟!؟

پاسخ ها :

محسن نریمانی ده نوی

جناب آقای محسن نریمانی ده نوی :

خیر . می توانید حکم جلب را بگیرید. دادخواست مجدد مانع جلب نمی شود ....

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام خیر مگر محکوم علیه وثیقه بسپارد و دوباره دادخواست اعسار را مطرح نماید و حکم قطعی اعسار صادر گردد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر اعسار یکبار رد بشه و مجدد بخواد دادخواست اعسار بده مانع از حکم جلب نیست و محکوم له می تواند حکم جلب بگیرد.
در صورت جلب تا زمان صدور حکم قطعی اعسار محکوم علیه در زندان می ماند.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود
پرسشگر ارجمند
اعسار مجدد مانع ادامه عملیات اجرایی نمیباشد….