مشاوره حقوقی رایگان - آیا راهی هست که بتونم 3 دانگ حقم رو بگیرم؟

سلام. من 5 سال پیش شاغل بودم برای خرید خانه با خانواده شوهرم کمک کردم و با هم دو طبقه خانه خریدیم
بعد از 7 سال جدا شدم و خونه 3 دانگش قولنامه ای به نامم بود. که بعد از جدا شدنم هیچ اثری از قولنامه پیدا نکردم
ایا راهی هست که بتونم حقم رو بگیرم ؟

پاسخ ها :

محسن نریمانی ده نوی

جناب آقای محسن نریمانی ده نوی :

باشهادت شهود می توانید این ادعا را ثابت کنید ....

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله شما باید دادخواست اثبات شراکت را مطرح نمایید و با ارایه مستندات و مدارک دعوا را اثبات نمایید و

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

برو بنگاهی که مبایعه نامه نوشته روگرفت برابر اصل بگیر

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام باید دادخواست اثبات مالکیت به استناد دلایل موجود داده شود

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر مدارک کافی جهت اثبات ادعای خود دارید می توانید طرح دعوی کنید.

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام بله راه حل دارد دقیقا همین مورد را ما پرونده داشتیم که فردی بود که سه دانگ به نام او و سه دانگ به نام برادرشان بود و قولنامه دست ایشان نبود و مدارکی نداشتند

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود
با‌مستندات و دلایل لازم امکان پذیر است
شاهد وجود دارد؟
چه‌ دلایلی دارید؟