مشاوره حقوقی رایگان - گرانی ماشین دسته دوم

سلام در تاریخ 98/6/6یک آردی 78 خریدم. ولی نه از لحاظ فنی درست بود نه از لحاظ موتور. شش میلیون نقد و شش و نیم هم یه سفته سه ماهه دادم در ضمن شاسیاش هم پوسیده بود دوبار هم بردم جایی که کمکا وصل میشن اونجا جوشکاری کردند من الان هم از قیمت ماشین خبر ندارم یکیم سه ماهه سفته دادم الان میشه کاری کرد که هم قیمت ماشین معلوم بشه درنتیجه سفته هامو بگیرم

پاسخ ها :

عطاپورمقدم    یاسمن

سرکار خانم عطاپورمقدم یاسمن :

سلام تامین دلیل بگیرید باجلب نظر کارشناس و مبایعه نامتون باید بررسی بشه