مشاوره حقوقی رایگان - استرداد جهیزیه خیانت در امانت

آیا میتوان از همسر و پدر همسر که جهیزیه خود را برده است بدون هیچ عذر شرعی و حتی اموال مشترک و وسایلی که مرد بابت جهیزیه تامین کرده است و سیاهی آن هم موجود میباشد و گزارش پلیس 110 و دوربین های مدار بسته دال بر این قضیه می باشد.که بدون دستور قضایی وبدون حضور همسر برده باشد؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
اگر اموال خود را برده کاری نمی‌توان کرد
اگر اموال متعلق به شما باشد
ابتدا اظهارنامه ارسال دارید اگر افاقه ننمود سپس دادخواست دهید احتمال موفقیت وجود دارد لیکن نتیجه قابل پیش بینی نیست بستگی به مدارک و اوضاع و احوال پرونده دارد و رویه شعبه و دفاعیات شما و

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام اگر وسایل متعلق به شما میباشد شما باید دادخواست استرداد مطرح نمایید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام بابت استرداد اقلامی که به نام شما بوده میتوانید اقدام کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید با ارائه فیلم دوربین های مداربسته دادخواست استرداد مال منقول بدهید.

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و احترام خیر چون شما اموال را به ایشان نسپرده اید که خیانت در امانت صدف کند در واقع شما به امانت دست ایشان نداده اید که خیانت در امانت صدق کند بعد هم قطعا ایشان مدعی مالکیت اموال هستند بر همین است این اقدام ایشان وصف کیفری ندارد صرفا باید اقدام حقوقی کرد